Тренінг

2019-01-04

/Files/images/49206116_1975202325927405_598226246400212992_n.jpg

Останній робочий день 2018 року для Ірпінської СЗОШ №2 виявився дуже насиченим. Директор школи Бєлова І.Г. провела для вчителів тренінг, метою якого було показати колегам техніку формувального оцінювання учнів. В ході тренінгу педагоги виконували вправу «Галерея», під час якої могли обговорити значення вироблення спільних та відкритих критеріїв учасниками освітнього процесу, застосовувати техніку спостереження, проаналізувати можливості застосування самооцінювання та взаємооцінювання. На етапі обговорення вправи кожен учасник мав можливість висловити власну думку, поділитися враженнями від виконаного завдання і думки, які ми почули, дійсно мають велику цінність, адже вчителі задумались над тим, що відчуває дитина, коли її оцінюють на уроці, поставили себе на місце дітей, відчули себе у схожій ролі. Багатьом сподобалась командна робота, процес прийняття спільного рішення, цікаво було кожному оцінити себе самому і почути думку того, хто їх оцінював.

Варто сказати, що вчителі школи все більше зацікавлюються Програмою «Демократична школа» і наша робоча група постійно поповнюється новими учасниками.
Тому, в передноворічний час, хочеться висловити щиру вдячність тренерам проекту Христині Чушак, Мирославі Товкало, Ользі Боярчук, Людмилі Микитенко, Тетяні Філіпенко, Наталії Герасим за ті знання, вміння і навики, які вони дають нашій шкільній команді, і побажати всім щасливих свят, здійснення мрій і нових звершень у 2019 році. З прийдешніми святами всіх!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi