Протокол

2018-02-15

/Files/images/P80215-163855.jpg

Витяг з протоколу №2

засідання педагогічної ради

13.02.2018

Голова педагогічної ради – І.Г.Бєлова

Секретар педагогічної ради – Л.П.Бібік

Присутні – 62 чол.

Відсутні – 8 чол.

Порядок денний

1. Про вибір і замовлення підручників для 5 класу.

І. Слухали:

Алімову Н.Ф., шкільного бібліотекаря, яка ознайомила із переліком підручників для 5 класу закладів загальної середньої освіти, яким надається гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України», що видаватимуться за кошти державного бюджету у 2018. Ніна Федорівна запропонувала здійснити безпосередній вибір підручників з кожної назви та зауважила, що будь-яка зміна вибору не допускається. Кожен педагогічний працівник навчального закладу має право повідомити на «гарячу телефонну лінію» МОН чи письмово на поштову адресу МОН або ІМЗО про вплив або бажання третіх осіб вплинути на його виявлення щодо вибору підручників чи факт зміни волевиявлення вчителів школи, в якому він працює.

Виступили:

1.Краєвська Т.А., учитель української мови та літератури, яка запропонувала обрати підручник української мови для 5 класу авторів Заболотний О.В., Заболотний В.В.

2. Бібік Л.П., учитель української мови та літератури, яка запропонувала обрати підручник української літератури для 5 класу автора Коваленко Л.Т.

3. Меркулова С.С., учитель англійської мови, яка запропонувала обрати підручник англійської мови (5-й рік навчання) автора Карпюк О.Д.

4. Сухомлинова Л.Г., учитель зарубіжної літератури, яка запропонувала обрати підручник зарубіжної літератури для 5 класу авторів Ніколенко О.М., Конєва Т.М., Орлова О.В., Зуєнко М.О., Кобзар О.І.

5. Яшник В.А., учитель математики, яка запропонувала обрати підручник математики для 5 класу авторів Мерзляк А.Г., Полонський В.Б., Якір М.С.

6. Новак С.М., учителя природознавства, яка запропонувала обрати підручник природознавства для 5 класу авторів Коршевнюк Т.В., Баштовий В.І.

7. Гунько Т.В., учителя основ здоров’я, яка запропонувала обрати підручник основ здоров’я для 5 класу авторів Бех І.Д., Воронцова Т.В., Пономаренко В.С., Страшко С.В.

Ухвалили:

1. Обрати запропоновані підручники для 5 класу закладів загальної середньої освіти, яким надається гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України», що видаватимуться за кошти державного бюджету у 2018 році.

2. Схвалити безпосередній вибір проектів підручників з кожної назви (Додаток 1)

Голова педагогічної ради І. Г. Бєлова

Секретар педагогічної ради Л.П.Бібік

Додаток 1

Перелік підручників для 5 класу закладів загальної середньої освіти,

яким надається гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України», що видаватимуться за кошти державного бюджету у 2018 році

та обрані педагогічними працівниками Ірпінської СЗОШ І-ІІІ ст.

з поглибленим вивченням економіки та права №2

1. Українська мова. 5 клас (авт. Заболотний О.В, Заболотний В.В)

2. Українська література. 5 клас (авт. Коваленко Л.Т)

3.Англійська мова. ( 5-й рік навчання). 5 клас (авт. Карпюк О.Д)

4. Зарубіжна література . 5 клас. (авт. Ніколенко О.М, Конєва Т.М, Орлова О. В, Зуєнко М.О, Кобзар О.І)

5. Математика .5 клас. (авт. Мерзляк А.Г, Полонський В.Б, Якір М.С.)

6. Природознавство. 5 клас. (авт. Коршевнюк Т. В, Баштовий В. І)

7. Основи здоров’я. 5 клас. (авт. Бех І.Д, Воронцова Т.В, Пономаренко В.С, Страшко С. В.)

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi